- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Помидор
Вчені виявили гени, які зроблять помідори смачнішими - UkrMedia Сад
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 31.05.2019
Новости про помидоры, новости, подробности относительно помидоров
Помидор
Вчені виявили гени, які зроблять помідори смачнішими - UkrMedia Сад
UkrMedia Сад
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно) Масштабний аналіз торкнувся майже п'яти тисяч генів томатів. Міжнародна команда вчених з Інституту Бойса Томпсона і Китайської академії сільськогосподарських наук з'ясувала, чому помідори, які продаються в супермаркетах найчастіше не радують покупців — як виявилося, їм бракує версії гена, який надає томатам виражений смак. У ході дослідження фахівці визначили рідкісну версію гена TomLoxC, яка присутня у 91,2% диких томатів, але тільки лише у 2,2% одомашнених варіантах овочу, інформує Ukr.Media. За словами експертів, саме ця версія гена обумовлює смакові якості помідорів. Цей ген також пов'я...
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 31.05.2019
Смотреть все новости в разделе Помидор