- • Вика
- • Горох желтый
- • Горох зеленый
- • Горчица белая
- • Горчица желтая
- • Горчица черная
- • Гречка белая
- • Гречка жареная
- • Гречка сырая / гречиха
- • Жмых масличных культур
- • Иреги
- • Кориандр
- • Кукуруза
- • Кукуруза сахарная
- • Лен / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Мука
- • Нут
- • Овес
- • Отруби
- • Перловка
- • Подсолнечник кондитерский
- • Подсолнечник масличный
- • Посевной материал
- • Просо желтое
- • Просо красное
- • Пшеница
- • Пшоно
- • Рапс
- • Расторопша
- • Рожь / жито
- • Семечка тыквы
- • Сорго белое
- • Сорго красное
- • Соя
- • Средства защиты растений
- • Тритикалей
- • Удобрения
- • Фасоль
- • Чечевица
- • Эспарцет
- • Ячка
- • Ячмень
- • Ячмень пивоваренный
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Зерновые, масличные, бобовые
/ Мука
Найсмачніший десерт — "Хмиз під снігом" - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 01.06.2019
Новости про муку, новости, подробности относительно муки
Мука
Найсмачніший десерт — "Хмиз під снігом" - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно) Повітряна і хрустка страва до чаю. Хто не пробував хмиз — обсмажене у фритюрі печиво з прісного, здобного тіста, нарізаного смужками, мерщій записуйте рецепт, інформує Ukr.Media. Найголовніше в цій страві — точний розрахунок інгредієнтів. Цукор в тісто для хмизу кладіть вкрай обережно: якщо покласти його забагато, хмиз не вийде красивого золотистого кольору, а темного, не дуже приємного. Ця випічка дуже проста в приготуванні і водночас дуже смачна. Можна з'їсти цілу гору ось таких ось коржиків. Готується страва на сковороді у великій кількості рослинної олії. Відразу ж посипається цукровою ...
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 01.06.2019
Смотреть все новости в разделе Мука