- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Картофель
З однієї картоплини збирають півтора відра врожаю - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.02.2017
Новости про картофель, новости, подробности относительно картофеля
Картофель
З однієї картоплини збирають півтора відра врожаю - Gazeta.ua
Gazeta.ua Готувати картоплю до посадки починає на початку березня. У 10-літровому відрі теплої води розчиняє 10 г гуманату натрію та 0,5 г марганцівки. На ніч кладе картоплю. — Бульба має бути не дрібна. Краще брати велику з кількома паростками. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.02.2017
Смотреть все новости в разделе Картофель