- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Морковь
Грибний пиріг запікають із м'ясом та пивом - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 16.01.2017
Новости про морковь, новости, подробности относительно моркови
Морковь
Грибний пиріг запікають із м'ясом та пивом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Тоді кидаю моркву й селеру. Тримаю 2–3 хвилини. Морква не має засмажитись. В окремій каструлі варить 200 г опеньок. Доводить до кипіння, залишає на вогні 3 хв., окріп зливає. Гриби нарізає, кидає в сковорідку. Смажить ще 4 хв. Додає м'ясо. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 16.01.2017
Смотреть все новости в разделе Морковь