/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Субпродукты
Вітчизняного тваринника губить сплеск дохлятини - Голос України
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.04.2013
Новости про субпродукты, новости, подробности относительно субпродуктов
Субпродукты
Вітчизняного тваринника губить сплеск дохлятини - Голос України
Голос України Близько 70% імпорту свинини становить блокове м'ясо, сало, баки, жир і субпродукти. В об'єднаній Європі такий продукт не використовують через низьку харчову цінність, зате наші переробники можуть серйозно здешевити свою продукцію. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.04.2013
Смотреть все новости в разделе Субпродукты