/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
До паштету з печінки додають шампанське - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.11.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
До паштету з печінки додають шампанське - Gazeta.ua
Gazeta.ua Півкіла курячої чи гусячої печінки ріжу на куски і кидаю на сковорідку в розігріте вершкове масло. Жарю на великому вогні хвилин 5, щоб печінка з червоної стала рожевою. Солю та перчу, додаю два зубки подавленого часнику й охолоджую. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.11.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове