/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Куряча печінка в горщиках із болгарським перцем та сиром - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.10.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Куряча печінка в горщиках із болгарським перцем та сиром - Сайт "Є"
Сайт "Є" Інгредієнти: 500 г курячої печінки,. 4 цибулини (дві для маринування печінки та дві для соусу),. борошно для панірування,. 1 болгарський перець,. 250 мл вершків (15-20%),. 150 г будь-якого твердого сиру,. сіль та суміш перців мелена,. карі, куркума,. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки