/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Кефір
Пробіотиків є багато у соліннях та квашеній капусті Фото: harchi ... - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.07.2018
Новини про кефір, новинки, детальна інформація відносно кефіру
Кефір
Пробіотиків є багато у соліннях та квашеній капусті Фото: harchi ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua Кефір. Часте вживання кефіру покращує імунітет, травлення, знімає запальні процеси в організмі. Він містить 10 видів корисних мікроорганізмів. Кефір рекомендовано включити в свій раціон після курсу прийому антибіотиків і при частих діареях. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Кефір