- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Риба і морепродукти
Супрун пояснила, що небезпечні не самі антибіотики в м'ясі, а ... - ZIK.UA
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.05.2018
Новини про рибу і морепродукти, новинки, детальна інформація відносно риби і морепродуктів
Риба і морепродукти
Супрун пояснила, що небезпечні не самі антибіотики в м'ясі, а ... - ZIK.UA
ZIK.UA мийте руки після контакту із сирими м'ясом, птицею або морепродуктами; ... прохолоджуйте їжу до +4 градусів протягом 2-х годин після приготування, влітку – протягом однієї години; – відокремлюйте сире м'ясо, яйця і рибу від інших продуктів;. - |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Риба і морепродукти