- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Хрін
Як у Карпатах за давнім гуцульським звичаєм освячують продукти ... - Веб-сайт МІСТО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2018
Новини про хрін, новинки, детальна інформація відносно хрону
Хрін
Як у Карпатах за давнім гуцульським звичаєм освячують продукти ... - Веб-сайт МІСТО
Веб-сайт МІСТО Такі пасковці лужитимуть сто років. Етнограф Микола Кавацюк додає, що у пасковець люди дуже цікаво складають продукти на освячення. На дно ставлять покраяну паску, яку їстиме худоба. Далі вертикально по боках складають ковбаски, твердий сир – будз, а ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Хрін