/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сир
А зранку сир став рожевий… - Високий Замок (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.09.2017
Новини про сир, новинки, детальна інформація відносно сиру
Сир
А зранку сир став рожевий… - Високий Замок (прес-реліз) (Блог)
Високий Замок (прес-реліз) (Блог) Вживаючи інфіковане молоко, масло чи сир (якщо ці продукти не пройшли термічної обробки), можна “підчепити” небезпечну мікобактерію (ризик сягає 90-100%), і це частково пояснює, чому в Україні понад 90% населення інфіковано паличкою ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Сир