- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Вкусные рецепты недели от «Европы» - Курские Известия
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.08.2017
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Вкусные рецепты недели от «Европы» - Курские Известия
Курские Известия Ингредиенты: спагетти – 400 г, сливки (20%) – 150 мл, сыр «Пармезан» – 100 г, бекон – 100 г, желтки – 3 шт., чеснок – 1 зубчик, петрушка – 1 веточка, перец, соль. Бекон нарезать тонкой соломкой или маленькими кубиками. Чеснок очистить и мелко порубить. Зелень вымыть, обсушить и ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Петрушка