- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Рецепты для гурманов: луковое варенье и соленые сливы - Газета Труд
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.09.2013
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Рецепты для гурманов: луковое варенье и соленые сливы - Газета Труд
Газета Труд Потребуется: 1 кг кабачков, уже очищенных от кожуры и семян; 100 г имбиря, очищенного; 100 мл лимонного сока (из 2 лимонов); 150 г яблок с кожурой, но без косточек; 1 кг сахара. Крупно натереть на терке кабачок, имбирь и яблоки. Положить овощи и фрукты в большую кастрюлю, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Кабачок