- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для перероблення м'яса та птиці
Українці їдять все більше імпортного сала - Українська правда
Новини про обладнання для перероблення м'яса та птиці, новинки, детальна інформація відносно обладнання для перероблення м'яса та птиці
Для перероблення м'яса та птиці
Українці їдять все більше імпортного сала - Українська правда
Українська правда Річ у тім, що сало на 30-40% дешевше м'яса при оптовій реалізації, тому і прибутки воно приносить скромніші. Його, як і раніше, залюбки використовують для ковбасних виробів, ... Якщо хліб - то не менше Реєстрація / авторизація Дата подачі: 02.02.2010
Дивитись всі новини в розділі Для перероблення м'яса та птиці
|