- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Морква
Готуємо щуку по-сичуанськи - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.11.2014
Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви
Морква
Готуємо щуку по-сичуанськи - 20 хвилин
20 хвилин Кубики моркви Сергій висипає у цукровий сироп і дає їм проваритися 2-3 хвилини. Як тільки морква зм'якає, він досипає у сковороду перець. Варить його стільки ж часу. Тоді вливає апельсиновий сік, доводить до кипіння. А тоді тоненькою цівкою ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Морква