/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Рисові тефтелі запікають годину - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.10.2014
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Рисові тефтелі запікають годину - Gazeta.ua
Gazeta.ua Варений рис змішати з фаршем, додати яйця, сіль, перець і добре вимішати. Замість вареного рису можна додати сирий, але тоді у фарш потрібно влити пів склянки холодної води, а час приготування збільшити на 20 хвилин. Із готового фаршу сформувати ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.10.2014
Дивитись всі новини в розділі Фарш