/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Качку під чорнослив маринують у меді - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.09.2014
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Качку під чорнослив маринують у меді - Gazeta.ua
Gazeta.ua Качку шматками робить з чорносливом. Ріже тушку птиці на порції. Обсмажує на олії й перекладає в гусятниці шарами з розпареним в окропі чорносливом. Солить і перчить, додає лавровий лист. Води ллє, аби м'ясо трохи показалося з неї. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.09.2014
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці