- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Секрет любого блюда - немного страсти и пять граммов оливкового масла - ДОНБАСС
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2014
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Секрет любого блюда - немного страсти и пять граммов оливкового масла - ДОНБАСС
ДОНБАСС Потребуются: баклажан свежий - 70 г, перец сладкий свежий - 120 г, тыква - 120 г, кабачок - 70 г, масло растительное - 20 г, уксус - 8 г, чеснок - 10 г, мята свежая - 3 г, петрушка - 5 г, соль - 2 г, лимон - 20 г. Нарежьте овощи небольшими кусочками (баклажаны, например, кольцами толщиной ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2014
Дивитись всі новини в розділі Петрушка