/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ С / г тварини і птиця (живокіст)
/ Свині
"Ароматну свинину" готують із медом та часником - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.12.2013
Новини про свині, новинки, детальна інформація відносно свиней
Свині
"Ароматну свинину" готують із медом та часником - Gazeta.ua
Gazeta.ua Вибрала ошийок, це найкраще м'ясо свині для запікання, в міру жирне і пісне. Але кинулася до холодильника, а майонезу зовсім нема. Я всі запаси для салатів використала. До магазину іти вже не хотіла. Вирішила, зроблю заправку із того, що є. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Свині